МЕНЮ
Количка

Интимна Хигиена с ОЗОН - 300мл

Интимна Хигиена с ОЗОН - 300мл
Интимна Хигиена с ОЗОН - 300мл
Интимна Хигиена с ОЗОН - 300мл
Ново
Интимна Хигиена с ОЗОН - 300мл
Интимна Хигиена с ОЗОН - 300мл
Интимна Хигиена с ОЗОН - 300мл
Интимна Хигиена с ОЗОН - 300мл
34.70 лв.
Цена в наградни точки: 35
  • Наличност: Да
  • Наградни точки: 2
  • Код: 560 0493 220074
  • Тегло: 0.40kg
  • SKU: 560 0493 220074


ACTIVOZONE INTIMA HYGIENE/ИНТИМНА ХИГИЕНА

Ежедневна Грижа  


Без сулфати, без парфюм и етерични масла!


ПРИЛОЖЕНИЯ

Предназначен е за ежедневна интимна хигиена, благоприятствайки защитата на най-чувствителната лигавица. Подходящ за след оперативни състояния.

Дезинфекцира, облекчава и успокоява усещането за неудобство. Благоприятства бързото възстановяване на флората на кожата и лигавицата.


ОПИСАНИЕ

Интимен хигиенизиращ крем-гел, формулиран с балансирана смес от озонирани масла, от маслина и слънчоглед, много леки и естествени повърхностно активни вещества, деривати на аминокиселини и екстракт от овес.


ACTIVOZONE Интимна Хигиена в своята формула съдържа балансиран процент от озонирани масла, които носят много от качествата и свойствата на озона, като хигиенизиращ, регенериращ и антиоксидантен агент.

 

Уважава pH на интимната зона.

Овлажнява в дълбочина и е предназначен за всички възрасти, като може да се използва и в пренатален и постнатален период и постоперативни моменти при възстановяване. Може да се комбинира с ACTIVOZONE Ozone Oil (400, 600, 1200 IP)


ACTIVOZONE Интимна Хигиена има уникални характеристики.

Когато се нанесат озонирани масла върху кожата, озона се освобождава. Той действа върху транзитните патогени вкарвайки отрицателен заряд в клетките и дестабилизирайки метаболизма им, като предотвратява тяхното разпространение. Озонът също активира ендогенни механизми на организма, които активно водят до възстановяване и регенериране на кожата и лигавицата. 

Основни
НАЧИН НА УПОТРЕБА Нанесете върху интимната зона и разтъркайте до образуване на пяна, след това изплакнете добре с вода. Съхранявайте на прохладно и защитено от слънчева светлина място.
СЪСТАВКИ Aqua, diethylhexyl sodium sulfosuccinate, ozonized sunflower seed oil, ozonized olive oil, PEG-7 glyceryl cocoate, disodium laureth sulfosuccinate, cocamidopropyl betaine, glycerin, propylene glycol, cocamide DEA, disodium cocoyl glutamate, sodium benzoate, Avena sativa kernel extract, sodium hydroxide, potassium sorbate.