GREEN COFFEE 560mg - ЗЕЛЕНО КАФЕ 60капс.


 • Производител:
  FDB Laboratorios
 • SKU:
  841 4606 362523
 • Наличност:
  В наличност

 • 41.90лв.
ЗЕЛЕНО КАФЕ

Продукт със сух екстракт от зелено кафе (стандартизиран с повече от 45% хлорогенни киселини)

Богатството на антиоксиданти в зелено кафе
Зеленото кафе е богат източник на антиоксиданти от клона на естествените полифеноли, kато фенолна киселина, ресвератрол, флавоноиди и хлорогенова киселина. Всички мощни антиоксидантни съединения, способни да инхибират негативните реакции на свободните радикали. Екстрактът от зелено кафе е един от тях и както подсказва името му, той се извлича от зърната на този вид кафе. Съдържа вещество, наречено хлорогенова киселина. За съжаление, по-голямата част от хлорогеновата киселина се губи, след като кафеното зърно бъде изпечено.
 • Някои проучвания при хора предполагат, че хлорогеновата киселина може да намали усвояването на въглехидратите от храносмилателния тракт. Това означава, че нивата на кръвната захар спадат и пиковете на инсулин.
 • Други проучвания показват, че хлорогеновата киселина може да намали телесното тегло, абсорбираните от диетата мазнини и мазнините, съхранявани в черния дроб, в допълнение към засилването на функциите на изгарящия мазнините хормон адипонектин. Ето защо зеленото кафе може да ви помогне в контрола на теглото.
Ползи от зелено кафе
Последните проучвания потвърдиха, че ползите от зеленото кафе не се крият само в загубата на тегло. Те също могат да бъдат полезни при сърдечни заболявания и диабет.
Едно от най-новите проучвания, публикувани относно зеленото кафе, е това, което се появява в списание

"Диабет, метаболитен синдром и затлъстяване".

Изследователите са проследили група от 16 възрастни, които са използвали добавка от зелено кафе на зърна в продължение на 12 седмици. През това време субектите губят средно над 8 килограма всеки индивид, което би било еквивалентно на 10,5% от общото им телесно тегло и 16% от общата им телесна мазнина. Това проучване не съобщава за никакви странични ефекти.

Резултат:

Наблюдава се значително намаление в телесното тегло (-8,04 ± 2,31 kg), индекса на телесна маса (-2,92 ± 0,85 kg / m2) и процента на телесната маса (-4,4496 ± 2,00%), както и леко намаляване на
сърдечната честота (-2,56 ± 2,85 удара в минута), като няма значителни промени в диетата по време на проучването.
Важно е да  се отбележи, че спадът настъпва, когато субектите са на високи дози GCA (1050 mg).
Индекса на телесна маса на шест субекта преминава от пред-затлъстяване към  нормално тегло (<25,00 kg / m2).

SlimGreen Coffee          Има засищащ ефект и трансформира мазнините в енергия, което благоприятства и ускорява загубата на тегло.Изпрати запитване за този продукт

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.