RESVERATROL 250mg - РЕСВЕРАТРОЛ 250ml ДОЗИ В ОПАКОВКА 25


  • Производител:
    МАРКА VEGAFARMA
  • SKU:
    560 04932 3011 0
  • Наличност:
    В наличност

  • 98.50лв.
РЕСВЕРАТРОЛ 250mg  Липозомен

ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ: Профилактика на съдови заболявания (мозъчни, сърдечни и венозни / лимфни) и онкологични заболявания. Като антиоксидант В превенцията на заболявания, свързани със стареенето. При атеросклероза. Алцхаймер. В превенцията и лечението на безалкохолен стеатохепатит (NASH).

ДРУГИ ПОКАЗАНИЯ: Затлъстяване. Дислипидемия Имуноалергични заболявания (особено сезонни алергии), автоимунни заболявания (особено диабет и ревматоиден артрит). Хронична обструктивна белодробна болест, астматичен бронхит. Артроза. Синдром на поликистозните яйчници (СПКЯ).


Ресвератролът е важен полифенол, признат и широко изучаван заради противораковите си свойства, които предотвратяват неговия растеж и прогресия. Неговите биоактивни дейности включват също няколко ползи за здравето, особено превенцията на съдови заболявания (намалена пролиферация на съдови клетки на гладката мускулатура, окисляване на липопротеини с ниска плътност и агрегация на тромбоцитите), диабет и затлъстяване (инхибиране на липогенезата и узряване / диференциация на адипоцитите, оказващи защитен ефект върху невропатията), чернодробни заболявания, болестта на Алцхаймер и Паркинсон, поради неговата изключителна редокс, противовъзпалителна и оформяща функция на сигнализирането на имунните клетки в комбинация с положителното му въздействие върху метаболизма на липиди и глюкоза. Неговите свойства включват също невропротективно действие и подобряване на оцеляването, хемодинамика и енергия в модели на хипертония.
Ресвератролът е супер антиоксидант, който действа не само като чистач на реактивни ROS видове, но и като превантивно средство за токсичното натрупване на тежки метали и призната активност против стареене, предотвратявайки клетъчното стареене.
Внимание/Важно: Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 18 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина. Съдържа подсладител. Натурален продукт подлежи на депозиране, разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте на студено (пр. 4гр.С) и консумирайте в рамките на 45 дни.

Липозомите са първата система за доставяне на вещества, която успешно се прилага в клиничната практика и тези затворени билипидни везикули са претърпели няколко технологични постижения през последните 55 години на съществуване.

Липозомите са сферични везикули, характеризиращи се с фосфолипиден двуслой с водниста вътрешна кухина. Структурно неговите компоненти са фосфолипиди или амфипатични молекули, вградени със стероли (като холестерол), за да повлияят на пропускливостта на мембраната.

Терапевтичното приложение, чрез липозоми променя профила на биоразпределение и подобрява терапевтичното действие на различни вещества.
Предимствата от използването на тази методология са разнообразни и включват:

    По-голяма ефикасност и терапевтичен / индекс на абсорбция.
    По-голяма стабилност, чрез капсулиране.
    Те са нетоксични, гъвкави, биосъвместими, напълно биоразградими и неимуногенни, независимо дали се прилагат от системно или несистемно.
    Намалява токсичността на капсулираните агенти.
    Намалява излагането на възможни вредни / токсични ефекти върху чувствителните тъкани.
    Избягват страничния ефект.
    Те са гъвкави със специфични свързващи вещества, което Ви позволява да постигнете конкретни цели.

Липозомите са най-често срещаните и най-добре изследвани наноносители за терапевтично доставяне.


Изпрати запитване за този продукт
Вземайте 10мл на ден между храненията. Дневна доза = 10мл
СЪСТАВКИ: Пречистена вода, Ресвератрол; стабилизатор: ксантанова гума; Овлажнител (глицерол); Емулгатори (фосфолипиди - фосфатидилсерин, глицерил моностеарат); антиоксидант: L-аскорбинова киселина и аскорбил палмитат; консервант: калиев сорбат и натриев бензоат; подсладител: екстракт от Стевия (0,01%)(гликозиди на стевиол).

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.