Alpha-Lipoic ACID 250mg - АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА 250ml ДОЗИ В ОПАКОВКА 25


  • Производител:
    МАРКА VEGAFARMA
  • SKU:
    560 0493 230028
  • Наличност:
    В наличност

  • 79.90лв.
АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА

ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ

АНТИОКСИДАНТ
Единственият хидро- и мастноразтворим антиоксидант, тя действа както върху цитозола (вътре в клетката), така и върху плазмената мембрана на клетките (извън клетката). Регенерира други антиоксиданти: GSH, витамин С и Е; Повишава тяхната ефективност, концентрация и трайност. Като хелатиращ агент, тя се свързва с токсични тежки метали, отговорни за окислителния стрес (As, Cd, Hg), елиминирайки ги от кръвния поток.
ПРОИЗВОДСТВО НА ЕНЕРГИЯ
Тя действа като кофактор на цикъла на Кребс, при производството на енергия (АТФ) от митохондриите, повишава митохондриалната активност и намалява пероксидацията. Стареенето намалява митохондриалната маса, увеличава свободните радикали и увеличава оксидативния стрес и увреждането на тъканите.

Добавянето на ALA при спортисти предпазва от оксидативен стрес, намалява концентрацията на млечна киселина и пируват, намалява мускулната умора и увеличава възстановяването на мускулите.

Внимание/Важно: Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 3 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина. Съдържа подсладител. Натурален продукт подлежи на депозиране, разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте на студено (пр. 4гр.С) и консумирайте в рамките на 45 дни.


Липозомите са първата система за доставяне на вещества, която успешно се прилага в клиничната практика и тези затворени билипидни везикули са претърпели няколко технологични постижения през последните 55 години на съществуване.

Липозомите са сферични везикули, характеризиращи се с фосфолипиден двуслой с водниста вътрешна кухина. Структурно неговите компоненти са фосфолипиди или амфипатични молекули, вградени със стероли (като холестерол), за да повлияят на пропускливостта на мембраната.

Терапевтичното приложение, чрез липозоми променя профила на биоразпределение и подобрява терапевтичното действие на различни вещества.
Предимствата от използването на тази методология са разнообразни и включват:

    По-голяма ефикасност и терапевтичен / индекс на абсорбция.
    По-голяма стабилност, чрез капсулиране.
    Те са нетоксични, гъвкави, биосъвместими, напълно биоразградими и неимуногенни, независимо дали се прилагат от системно или несистемно.
    Намалява токсичността на капсулираните агенти.
    Намалява излагането на възможни вредни / токсични ефекти върху чувствителните тъкани.
    Избягват страничния ефект.
    Те са гъвкави със специфични свързващи вещества, което Ви позволява да постигнете конкретни цели.

Липозомите са най-често срещаните и най-добре изследвани наноносители за терапевтично доставяне.Изпрати запитване за този продукт
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ: Вземайте 10мл на ден между храненията. Дневна доза = 10мл
СЪСТАВКИ: Пречистена вода; Алфа-Липоева Киселина, стабилизатор: ксантанова гума; Овлажнител (глицерол); Емулгатори (фосфолипиди - фосфатидилсерин, глицерил моностеарат); антиоксидант: L-аскорбинова киселина; консервант: калиев сорбат и натриев бензоат; подсладител: екстракт от Стевия (0,01%)(гликозиди на стевиол).

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.