MAGNESIUM Citrate 250mg - МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ 250mg - 250ml ДОЗИ В ОПАКОВКА 25


  • Производител:
    МАРКА VEGAFARMA
  • SKU:
    560 0493 230097
  • Наличност:
    В наличност

  • 54.50лв.
МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ 250mg  - 250ml


ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ: Астматичен бронхит, депресия, фибромиалгия, остеопороза, мигрена, диабет, хипертония (получена от сърдечно-съдови заболявания, еклампсия и прееклампсия), предменструален синдром.

ДРУГИ ПОКАЗАНИЯ: Синдром на неспокойните крака, колоректален рак, мигрена.
Магнезиевият цитрат е съществен елемент за всички органи на човешкото тяло, особено за сърцето, мускулите и бъбреците. Той допринася за образуването на зъби и кости, активирайки ензимите, които допринасят за производството на енергия, като същевременно регулира нивата на калций, мед, цинк, калий, витамин D и други важни за организма хранителни вещества. Той помага за превръщането на Витамин D в калцитриол, така че да помогне за усвояването на калция, в допълнение към стимулирането на калцитонин в профилактиката на костната структура (подобряване на съхранението на калций), намаляване на риска от остеопороза, артрит, сърдечно-съдови заболявания и камъни в бъбреците Магнезият е от съществено значение за производството на енергия, окислителното фосфорилиране и гликолиза и допринася за структурното развитие на костите и е необходим за синтеза на ДНК и РНК, както и на Глутатиона.
Понякога добавките не отчитат, че водата и диетата (особено ако включва млечни продукти) обикновено са по-богати на калций от магнезий, поради което добавките с магнезий (който до голяма степен се изчерпва в присъствието на стрес и лоша диета) трябва да е относително по-висока от предложеното по-рано съотношение 2: 1 (калций / магнезий).
Внимание/Важно: Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене без консултация сис специалист. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 4 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина. Съдържа подсладител. Натурален продукт подлежи на депозиране, разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте на студено (пр. 4гр.С) и консумирайте в рамките на 45 дни.
Липозомите са първата система за доставяне на вещества, която успешно се прилага в клиничната практика и тези затворени билипидни везикули са претърпели няколко технологични постижения през последните 55 години на съществуване.

Липозомите са сферични везикули, характеризиращи се с фосфолипиден двуслой с водниста вътрешна кухина. Структурно неговите компоненти са фосфолипиди или амфипатични молекули, вградени със стероли (като холестерол), за да повлияят на пропускливостта на мембраната.

Терапевтичното приложение, чрез липозоми променя профила на биоразпределение и подобрява терапевтичното действие на различни вещества.
Предимствата от използването на тази методология са разнообразни и включват:

    По-голяма ефикасност и терапевтичен / индекс на абсорбция.
    По-голяма стабилност, чрез капсулиране.
    Те са нетоксични, гъвкави, биосъвместими, напълно биоразградими и неимуногенни, независимо дали се прилагат от системно или несистемно.
    Намалява токсичността на капсулираните агенти.
    Намалява излагането на възможни вредни / токсични ефекти върху чувствителните тъкани.
    Избягват страничния ефект.
    Те са гъвкави със специфични свързващи вещества, което Ви позволява да постигнете конкретни цели.

Липозомите са най-често срещаните и най-добре изследвани наноносители за терапевтично доставяне.Изпрати запитване за този продукт
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ: Вземайте 10мл на ден между храненията. Дневна доза  10мл
СЪСТАВКИ: Пречистена вода;Магнезиев цитрат , стабилизатор: ксантанова гума; Овлажнител (глицерол); Емулгатори (фосфолипиди - фосфатидилсерин, глицерил моностеарат); антиоксидант: L-аскорбинова киселина и аскорбил палмитат; консервант: калиев сорбат и натриев бензоат; подсладител: екстракт от Стевия (0,01%)(гликозиди на стевиол).

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.