D3 3000IU & K2 100μg - 50ml ДОЗИ В ОПАКОВКА 31


  • Производител:
    МАРКА VEGAFARMA
  • SKU:
    560 0493 230073
  • Наличност:
    В наличност

  • 59.50лв.

D3 3000IU & K2 100μg

Витамин D3 е от съществено значение за здравето на костите, подобрявайки костната минерализация, наред с други ползи за нашето здраве.


ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ: Противовъзпалително действие (интерлевкини). Укрепва имунната система, чрез подобряване на клетъчната комуникация и регулиране на имунните реакции. Подобрява минерализацията на костите. Подобрява усвояването на хомеостазата на Ca и P.  Противораково действие. Подобрява активирането на левкоцитите, за да отидат в зоната на инфекция. Предотвратява сърдечни заболявания. Подобрява секрецията на инсулин.

Внимание/Важно: Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 11 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина. Съдържа подсладител. Натурален продукт подлежи на депозиране, разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте на студено (пр. 4гр.С) и консумирайте в рамките на 45 дни.

Липозомите са първата система за доставяне на вещества, която успешно се прилага в клиничната практика и тези затворени билипидни везикули са претърпели няколко технологични постижения през последните 55 години на съществуване.

Липозомите са сферични везикули, характеризиращи се с фосфолипиден двуслой с водниста вътрешна кухина. Структурно неговите компоненти са фосфолипиди или амфипатични молекули, вградени със стероли (като холестерол), за да повлияят на пропускливостта на мембраната.

Терапевтичното приложение, чрез липозоми променя профила на биоразпределение и подобрява терапевтичното действие на различни вещества.
Предимствата от използването на тази методология са разнообразни и включват:

    По-голяма ефикасност и терапевтичен / индекс на абсорбция.
    По-голяма стабилност, чрез капсулиране.
    Те са нетоксични, гъвкави, биосъвместими, напълно биоразградими и неимуногенни, независимо дали се прилагат от системно или несистемно.
    Намалява токсичността на капсулираните агенти.
    Намалява излагането на възможни вредни / токсични ефекти върху чувствителните тъкани.
    Избягват страничния ефект.
    Те са гъвкави със специфични свързващи вещества, което Ви позволява да постигнете конкретни цели.

Липозомите са най-често срещаните и най-добре изследвани наноносители за терапевтично доставяне.Изпрати запитване за този продукт
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ: Вземайте 1.6мл40 капки на ден директно в устата, извън храненията. Дневна доза  1,6мл
СЪСТАВКИ: Пречистена вода; стабилизатор: ксантанова гума; Овлажнител (глицерол); Емулгатори (фосфолипиди - фосфатидилсерин, глицерил моностеарат); антиоксидант: L-аскорбинова киселина и аскорбил палмитат; консервант: калиев сорбат и натриев бензоат; подсладител: екстракт от Стевия (0,01%)(гликозиди на стевиол); Витамин D3(холекалциферол);Витамин K2(MK-7)-менакинона.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.