B COMPLEX - В КОМПЛЕКС - 250ml ДОЗИ В ОПАКОВКА 25


  • Производител:
    МАРКА VEGAFARMA
  • SKU:
    560 0493 230042
  • Наличност:
    В наличност

  • 59.60лв.
Никотинамин ● Холин ● Инозитол ● Пантотенова киселина ● В1 ● В2 ● В6 ● Пара-аминобензоена киселина ● Биотин ● Цианокобаламин


ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ: При бременност и кърмене, Дефицит на витамини В, Депресия, Тревожност, Цьолиакия, болест на Хрон, онкологично заболяване, сърдечно-съдови заболявания, бъбречни заболявания, Хипотиреоидизъм, Анорексия, мутации в гена MTHFR, след поставяне на байпас, при Алкохолизъм, болестта на Алцхаймер , ХИВ. При автоимунни заболявания (особено Лупус, Ревматоиден артрит и Диабет тип 1).

ДРУГИ ПОКАЗАНИЯ: Стареене, Вегетарианство, прием на инхибитори на протонната помпа, метформин или противозачатъчни хапчета. При предменструален синдром. Като профилактика на Мигрена. При хиперхомоцистеинурия, Остеопороза, Анемия, Синдром на хронична умора и алергии.
Техните колективни ефекти са особено важни в много аспекти на мозъчната функция, производството на енергия, синтеза и възстановяването на ДНК и РНК, геномното и негеномното метилиране, както и синтеза на множество неврохимикали и клетъчни сигнални молекули.
Витамините от група В действат, като коензими в голяма част от ензимните процеси, които поддържат всички аспекти на физиологичната клетъчна функция и като коензими, активните биологични форми на тези витамини се свързват с апоензими, създавайки холоензими, които повишават ензимната компетентност в разнообразието от реакции, които те могат да катализират. Следователно витамините от група В са една от най-важните групи витамини, които поддържат здравето на нервната система, кожата, очите, косата, черния дроб, мозъка, мускулния тонус и стомашно-чревния тракт. Тези витамини са отговорни за подпомагане на храносмилането / освобождаването на ензими, насърчаване на правилния метаболизъм, осигуряване на кислород на клетките, органична детоксикация, стабилност на функциите на нервната система, предотвратяване на зрителни увреждания, както и при лечението на различни патологични състояния.
В обобщение, витамините от група В играят съществени роли, които са тясно свързани с клетъчната функция, действайки като коензими в различни катаболни и анаболни ензимни реакционни процеси.
Внимание/Важно: Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене без консултация със здравен специалист. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 11 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина. Съдържа подсладител. Натурален продукт подлежи на депозиране, разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте на студено (пр. 4гр.С) и консумирайте в рамките на 45 дни.

Липозомите са първата система за доставяне на вещества, която успешно се прилага в клиничната практика и тези затворени билипидни везикули са претърпели няколко технологични постижения през последните 55 години на съществуване.

Липозомите
са сферични везикули, характеризиращи се с фосфолипиден двуслой с водниста вътрешна кухина. Структурно неговите компоненти са фосфолипиди или амфипатични молекули, вградени със стероли (като холестерол), за да повлияят на пропускливостта на мембраната.

Терапевтичното приложение, чрез липозоми променя профила на биоразпределение и подобрява терапевтичното действие на различни вещества.
Предимствата от използването на тази методология са разнообразни и включват:

    По-голяма ефикасност и терапевтичен / индекс на абсорбция.
    По-голяма стабилност, чрез капсулиране.
    Те са нетоксични, гъвкави, биосъвместими, напълно биоразградими и неимуногенни, независимо дали се прилагат от системно или несистемно.
    Намалява токсичността на капсулираните агенти.
    Намалява излагането на възможни вредни / токсични ефекти върху чувствителните тъкани.
    Избягват страничния ефект.
    Те са гъвкави със специфични свързващи вещества, което Ви позволява да постигнете конкретни цели.

Липозомите са най-често срещаните и най-добре изследвани наноносители за терапевтично доставяне.


Изпрати запитване за този продукт
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ: Вземайте 10мл на ден извън храненията. Дневна доза  10мл
СЪСТАВКИ: Пречистена вода; магнезиев цитрат; стабилизатор: ксантанова гума; Овлажнител (глицерол); Емулгатори (фосфолипиди - фосфатидилсерин, глицерил моностеарат); антиоксидант: (L-аскорбинова киселина и аскорбил палмитат); Калциев пантотенат; Витамин B1 (тиамин хидрохлорид); Витамин B2 (рибофлавин); Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид); консервант: калиев сорбат и натриев бензоат; PABA (пара-аминобензоена киселина); подсладител: екстракт от Стевия (0,01%)(гликозиди на стевиол); Биотин; Витамин B12 (цианокобаламин).

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Свързани продукти