RENES FORTE – РЕНЕ ФОРТЕ – 250ML – ДОЗИ В ОПАКОВКА 8


  • Производител:
    МАРКА VEGAFARMA
  • SKU:
    560 04932 0023 6
  • Наличност:
    В наличност

  • 40.90лв.
РЕНЕС ФОРТЕ

ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ: Инфекции на пикочните пътища / ИПП (особено при наличие на оток), камъни (уролитиаза), като диуретик увеличавайки обема и потока на урината, задържане на течности и азотуричен диуретик при лека бъбречна недостатъчност и хиперурикемия (подагра).
други показаниЯ: При задържане на вода, артериална хипертония (не медикаментозна), диабет, подагра, болки в ставите / мускулите, слънчева кератоза, артрит, идиопатичен кожен обрив и дегенеративни ставни неразположения
противопоказания: Не са описани конкретни противопоказания, въпреки това обърнете специално внимание на «Предпазни Мерки и Предупреждения" и „Взаимодействия с Медикаменти. "»
нежелани ефекти: В рамките на предложените терапевтични дози не са описани вторични ефекти. Въпреки това могат да настъпят стомашно-чревни смущения, нарушения на съня, повишен натрий, калий и хлорид в урината, увеличен обем на урината и увеличение на лимфните възли.


ренеС форте съдържа
Spergularia rubra • Сухият екстракт от S. Rubra представлява интерес за фармацевтиката, тъй като може да потисне хипергликемия и инхибира холинестеразите заедно с антиоксидантния си потенциал. Екстрактът от Spergularia rubra има по-голяма диуретична активност от разтвора на теофилин (3mg / Kg), използван за контрол.
Agropyron repens (Елимус Репенс) • Растението има противовъзпалително действие и демонстрира взаимодействие с повърхността на E. Coli, намалявайки способността и за сцепление и демонстрирайки значителна антиадхезивна дейност на бактерията към клетките на пикочния мехур.
Phyllanthus niruri • Предоставя защита на черния дроб при увреждане от индуциран Нименсулид (НСПВС) и има превантивно действие при образуването и помага при елиминирането на камъни(уролитиаза). Екстрактите показват отлична биоактивност при увеличаване на антибактериалната, антиоксидантната и пролиферативната активност на мононуклеарните клетки на периферната кръв (лимфоцити, макрофаги, моноцити), като по този начин демонстрират клиничния си потенциал и антивирусното си действие срещу вируса на хепатит В, толкова invitro колкото invivo. Има антиоксидантна роля със защитни ефекти при заболяване на бъбреците и допринася за намаляване на липидната пероксидация. Със затихващо действие на вредните ефекти на цистита, предизвиквайки значително нама ляване на симптомите при ноцицепция, оток и кръвоизлив.
Juniperus communis (Хвойна) • Растението се оказа алтернатива, като противогъбично средство срещу щамове на дерматофити. Също така показа подчертана активност срещу Candida spp, особено в щамовете C. krusei, C. glabrata и C. albicans, и слабо действие срещу C. tropicalis и Aspergillus. Има антисептична и антибактериална адхезионна способност, както и антиедематозен и потенциал (дължащ се на лигнаните). Листата съдържат антимикробни терпени, които имат и диуретично действие, а кедъровите терпеноиди са показали антимикробна активност при бактерии и гъбички.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Дневна доза: 30ml

Дози в опаковка: 8


      в  Дневна доза

Spergularia ruba (течен екстр. 1:3) 

2500mg*

Agropyrum repens (течен екстр. 1:3)

1950mg*

Phyllanthus niruri (течен ексатр. 1:3)

1950mg*

Juniperus communis (течен ексатр. 1:3)

1950mg*

Betula pendula (течен екстр. 1:3)

1500mg*

Lespedeza capitata (сух екстр. 4:1)

100mg*

* РКП – Референтно количество за прием не е установено


Внимание/Важно: Хранителните добавки не трябва да се използват, като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 16 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина. Съдържа подсладител. Натурален продукт подлежи на депозиране, разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте на студено (пр. 4гр.С) и консумирайте в рамките на 30 дниИзпрати запитване за този продукт
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ: Смесете 15ml с чаша вода. Пийте 30 мин. преди закуска и повторете, с 15ml, 30 мин. преди обяда. Трябва да приемате 1,5L вода на ден. Дневна доза ⬄ 30ml.
СЪСТАВ: Пречистена вода; Spergularia ruba; Agropyrum repens; Phyllanthus niruri; Juniperus communis; Betula pendula; Lespedeza capitata; стабилизатор: ксантанова гума; антиоксидант: L-аскорбинова киселина; консервант: сорбинова киселина; подсладител: ексатракт от Стевия(0,01%) (гликозиди на стевиол.)
НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ: В рамките на предложените терапевтични дози не са описани вторични ефекти. Въпреки това могат да настъпят стомашно-чревни смущения, нарушения на съня, повишен натрий, калий и хлорид в урината, увеличен обем на урината и увеличение на лимфните възли.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Тагове: При задържане на вода, артериална хипертония (не медикаментозна), диабет, подагра, болки в ставите / мускулите, слънчева кератоза, артрит, идиопатичен кожен обрив и дегенеративни ставни неразположения