TURMERIC MAX – ТУРМЕРИК МАКС – 500ML ДОЗИ В ОПАКОВКА 25


  • SKU:
    560 04932 0055 7
  • Наличност:
    В наличност
ТУРМЕРИК МАКС

ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯОстеоартрит, хиперхолестеролемия, пруритус, превенция на колоректален рак.

ДРУГИ ПОКАЗАНИЯ: Артрит, диспепсия, болки в ставите, болка в стомаха, болест на Крон, язвен колит, байпасна хигургия, диария, метеоризъм, подуване на корема, загуба на апетит, жълтеница, H. pylori, стомашна язва, синдром на раздразнено дебело черво, лихен планус LP(плосък лишей), дермално възпаление от лъчева терапия и хронична умора.

ТУРМЕРИК МАКС съдържа Curcuma longa която помага при намаляването на ставни болки, намалявайки възпалителния отговор срещу стреса и нараняването, като в същото време действа, като антиоксидант. Изключително противовъзпалително, което може да се използва при каквито и да е възпалителни състояния (хронични или остри) с високи резултати и безопасност.
Приемането на хранителни добавки съдържащи куркумин, могат да намалят нивата на С-реактивен протеин (СRP).

ТУРМЕРИК МАКС представя екстракт от куркуминоиди 95% в липозомна форма.

Липозомите са първата система за доставяне на вещества, която успешно се прилага в клиничната практика и тези затворени билипидни везикули са претърпели няколко технологични постижения през последните 55 години на съществуване.

Липозомите са сферични везикули, характеризиращи се с фосфолипиден двуслой с водниста вътрешна кухина. Структурно неговите компоненти са фосфолипиди или амфипатични молекули, вградени със стероли (като холестерол), за да повлияят на пропускливостта на мембраната.

Терапевтичното приложение, чрез липозоми променя профила на биоразпределение и подобрява терапевтичното действие на различни вещества.
Предимствата от използването на тази методология са разнообразни и включват:

    По-голяма ефикасност и терапевтичен / индекс на абсорбция.
    По-голяма стабилност, чрез капсулиране.
    Те са нетоксични, гъвкави, биосъвместими, напълно биоразградими и неимуногенни, независимо дали се прилагат от системно или несистемно.
    Намалява токсичността на капсулираните агенти.
    Намалява излагането на възможни вредни / токсични ефекти върху чувствителните тъкани.
    Избягват страничния ефект.
    Те са гъвкави със специфични свързващи вещества, което Ви позволява да постигнете конкретни цели.

Липозомите са най-често срещаните и най-добре изследвани наноносители за терапевтично доставяне.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Дневна доза: 2 капсули

Дози в опаковка: 30


        за    дневна доза

Aesculus hippocastanum (сух екстракт 4:1)

128mg*

Hamamelis virginiana

128mg*

Cupressus sempervirens

128mg*

Ruscus aculeatus (сух екстракт 4:1)

96mg*

Ginkgo Biloba (сух екстракт 4:1)

44mg*

Рутин

20mg*

* РКП – Референтно количество за прием не е установено

ВНИМАНИЕ: Хранителните добавки не трябва да се използват, като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръх чувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 7 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина. Съдържа подсладител. Натурален продукт подлежи на депозиране, разклатете добре преди употреба. След отваряне съхрaнявайте на студено (пр. в рамките на 30 дни. Съдържа СОЯ. 4гр.С) и консумирайтеИзпрати запитване за този продукт
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ: Вземайте по 10ml. двапъти на ден, самостоятелно или с вода, или сок.
СЪСТАВ: Пречистена вода; Фосфолипиден комплекс (фосфатидилхолин; фосфатидилинозитол; фосфатидилсерин; фосфатидинова киселина (от соя); Curcuma longa (95% куркуминоид стандартизиран екстракт от коренище); влагозадържащ агент: глицерол; антиоксидант: L- аскорбинова киселина и L-аскорбил 6палмитат; стабилизатор: ксантанова гума; консервант: калиев сорбат и натриев бензоат); аромат; подсладител: екстракт от Стевия (0,01%) (гликозиди на стевиол).
НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ: Обикновено не показва вторични ефекти, въпреки че при някои паци-енти са възникнали епизоди настомашно-чревни смущения (стомашни болки, гадене и диария) и / или виене на свят.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Тагове: Артрит, диспепсия, болки в ставите, болка в стомаха, болест на Крон, язвен колит, байпасна хигургия, диария, метеоризъм, подуване на корема, загуба на апетит, жълтеница, H. pylori, стомашна язва, синдром на раздразнено дебело черво, лихен планус LP(плосък лишей), дермално възпаление от лъчева терапия и хронична умора.

Свързани продукти