ALLIMMUNE - ОЛИМУН - 500ml ДОЗИ В ОПАКОВКА 25


Maitake ● Cordyceps ●Shiitake ● Reishi ● Selenium

ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ: Превенция и третиране на остри вирусни и бактериални инфекции (грип и настинки), като имуномодулатор, при ревматоиден артрит, остеоартрит и други остеоартикуларни възпаления, като антиоксидант. В постинфекциозна астения. При спортисти. Синдром на хронична умора. При ракови заболявания. При чернодробни заболявания.

Медицинските гъби съдържат (предимно полизахариди по-специално производни на _-d-глюкани, гликопептидни / протеинови комплекси, протеогликани, протеини и тритерпени) с различни действия; антимикробни, противовъзпалителни, предпазват сърдечно-съдовата система, антидиабетни, хепатопротективни и противо-ракови, като е добре установено, че моделират имунната система и засягат хемоцитобластите, лимфоцитите, макрофагите, Т-клетките, дендритните клетки и NK.

В последните 40 години различни проучвания показват силните им анти-неопластични качества, които намаляват  прогресирането на тумора, регулират туморни гени и намаляват ангиогенезата, в същото време увеличават фагоцитозата на злокачествените клетки, освен това твърдят, че тези агенти са сигурни за повишаване на ефикасността и едновременно намаляват щетите от конвенционалното лечение, чрез защита на пациентите от миелосупресията и упражнявайки ефект върху NK, макрофагите и Т-клетките. Въпреки това, гъбите не трябва да бъдат разглеждани, като стимулатори на имунната система, а с референция на имуномодулатори. Базидиомицетите и аскомицетите притежават антиоксидантни и антимикробни качества и са един богат източник на имуномоделиращи и противо-ракови агенти, като може да бъдат обещаваща бъдеща терапия. Комбинацията от различни гъби показва, че е по ефикастна от по единичното им използване.

ОЛИМУН  съчетава силата на класическата фитотерапия с Ягода, поради нейните диуретични и тонизиращи действия в реконвалесценция (полезна при анорексия и свойството и да повишава  ефективността на острото лечение, намалявайки  типичното окисляване при инфекциозни и възпалителни болести), съчетана с Пау де Арко заради неговото противовъзпалително, антивирусно и
антиоксидантно действие
, стимулатор на имунната система и диуретик. И накрая, тази формула добавя
Селен, признат с основните си действия относно имунната система, които допринасят за една оптимална функция.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ЗА УПОТРЕБА И ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
Бременни и Кърмещи: Тъй като не съществува достатъчно информация, се предлага да се прекрати терапията.
Чувствителност към Семейството на Съединенията/Ягода: съединенията на  цветния прашец и съставките на ягодата, може да са причинители на алергии при чувствителни индивиди. И така, приемането на този фито-терапевтичен сироп трябва да се следва от терапевт / лекар.
Хирургия: Използването му трябва да се прекрати 2 седмици преди оперативни намеси.
Хипотония: Поради  хипотензивния ефект, трябва да бъде прилаган с внимание  при пациенти с хипотония.
Автоимунни заболявания: Имайки  предвид потенциала за повишаване на имунния отговор, добавката трябва да се използва внимателно.
 
ЛЕКАРСТВЕНИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ
УМЕРЕНИ
Имуносупресори / Антиретровирусни: Приема трябва да бъде прекратен поради потенциала да взаимодейства с лекарството, засилвайки действието му.
Хипотензивни: Може да повиши ефективността на лекарството. Поради това, приема на този билков продукт трябва да бъде проследен от здравен специалист.
Естрадиол / Прогестерон: Едновременната употреба може да намали ефективността на лекарството.
Кофеин: Приема му намалява пречистването на този ксантин.
Химиотерапия: Приема на тази добавка трябва да бъде спряно по време на химиотерапия.

                         

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Дневна доза: 20ml

Дози в опаковка: 25


в Дневна доза

Grifola frondosa, Майтаке (сух екстр. 4:1)

600mg*

Cordyceps sinensis (сух екстр. 4:1)

600mg*

Lentinula edodes, Шиитаке (сух екстр. 4:1)

500mg*

Ganoderma lucidum, Рейши (сух екстр. 4:1)

500mg*

Fragaria vesca (течен екстр. 1:3)

400mg*

Tabebuia avellanedae (сух екстр. 4:1)

300mg*

Uncaria tomentosa (сух екстр. 4:1)

300mg*

Селен (натриев селенит)

110μg (200% РКП)

* РКП – Референтно количество за прием не е установено


Внимание/Важно: Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 7 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина. Съдържа подсладител. Натурален продукт подлежи на депозиране, разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте на студено (пр. 4гр.С) и консумирайте в рамките на 30 дни.
Изпрати запитване за този продукт
Вземете по 10мл два пъти на ден, смесено с половин чаша вода. Дневна доза = 20ml
Съставки: Пречистена вода; Grifola frondosa (Майтаке); Cordyceps sinensis; Lentinula edodes (Шиитаке); Ganoderma lucidum (Рейши); Fragaria vesca; Tabebuia avellanedae; Uncaria tomentosa; антиоксидант: L-аскорбинова киселина ; стабилизатор: ксантанова гума; консервант: калиев сорбат и натриев бензоат; аромат; подсладител: екстракт от Стевия (0,01%)(гликозиди на стевиол); Селен (натриев селенит).
Не са описани специфични противопоказания, но трябва да се обърне специално внимание на «ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ за УПОТРЕБА И ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ » и « ЛЕКАРСТВЕНИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ ».

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Свързани продукти