GAST120 - ГАСТ120 - 250ml ДОЗИ В ОПАКОВКА 12


  • Производител:
    MARCA ACTIVOZONE
  • SKU:
    560 04932 2002 9
  • Наличност:
    В наличност

  • 51.10лв.

АКТИВ ОЗОН ГАСТ120 - Сироп 250мл


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:  Практикуване на Озонотерапия - предназначена за стомашната кухина.
Използвайки свойствата на озона, като противобактерициден, болкоуспокояващ и възстановяващ, АКТИВ ОЗОН ГАСТ120 има благоприятен ефект при инфекции на стомаха (H.Pylori, гастрити, стомашни язви, киселини, бавно храносмилане, лош дъх, налепи и тапи по сливиците); различни стомашно-чревни заболявания; болки в стомаха от неясен произход; лимфом на лимфоидна тъкан (лимфома МАЛТ); намалява абсорбирането на мазнини (холестерол) и тежки метали. Допринася за увеличаване на количеството и лекотата на изхвърляне на изпражненията и чревната подвижност по естествен път.
Препоръчва се при Акне, мазна кожа и коса и възпалителни процеси или другата крайност суха кожа и коса и алергии в съчетание с "Пробиотик 5"  или "Олимун" за цялостното третиране на стомашно-чревния тракт. Елиминира вредните гнилостни бактерии и паразити, като в същото време стимулира растежа на полезната стомашна флора и активира възстановяването на стомашната лигавица.

АКТИВ ОЗОН ГАСТ120 може да бъде приеман с антибиотици, като по този начин подпомага тяхното действие и ефективност или след антибиотична терапия, като възстановяващ стомашната флора и лигавица, продукт.
Продукта е с напълно естествен състав, подходящ за диабетици.
 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Дневна доза: 20ml  

                   Дози в опаковка: 12 


       за дневна доза

Инулин

2000mg*

Пектин

600mg*

Ксантанова гума

300mg*

Целулоза

200mg*

Olea europaea (зeхтин)1

200mg*

Магнезиев карбонат

100mg (27% РКП)

*  РКПРеферентни количества за прием не са установени

Внимание/Важно: Хранителните добавки не трябва да се използват, като заместители на балансираната диета. Дневната доза не трябва да се превишава. Не се препоръчва да приемате този продукт в случай на бременност или кърмене. Не се препоръчва в случай на свръхчувствителност или алергия към някой от компонентите на състава. Не се препоръчва при деца под 7 години. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитено от слънчева светлина. Съдържа подсладител. След отваряне съхранявайте на студено (пр.4гр.С) и консумирайте в рамките на 30 дни.Изпрати запитване за този продукт
НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ: Вземете 10 ml, 30 минути преди закуска и 10 ml 30 минути преди вечеря, в половин чаша вода. Дневна доза <=> 20ml
СЪСТАВ: Пречистена вода; Инулин; Пектин; Ксантанова гума; Целулоза; растително олио: Olea europaea1; Магнезиев карбонат; влагозадържащ агент: глицерол; антиоксидант: L-аскорбинова киселина; консервант: калиев сорбат и натриев бензоат; естествен аромат; антиоксидант:аскорбил палмитат; подсладител: екстракт от Стевия (0,01%)(гликозиди на стевиол).
До този момент няма регистрирани данни за нежелани реакции.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Тагове: озонотерапия, стомах, инфекции на стомаха, лимфом на лимфоидна тъкан - MALT

Свързани продукти