Информация за доставка

ПОРЪЧКИ,   УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ,   ДОСТАВКА,   ИЗПЪЛНЕНИЕ

        Електронният магазин на СиК Къмпани ООД приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

       Всеки избран продукт се слага в кошницата. Преди да потвърди поръчката си, Потребителят може да прегледа кошницата, да коригира количеството и информацията си и след това да я потвърди.

      При избора на начин на плащане и потвърждаването на поръчката, Потребителят се задължава да заплати крайната и цена.

      След заявката, системата на електронния магазин изпраща и-мейл, потвърждаващ получаването на поръчката.       

        Като алтернативна форма на поръчка се приемат заявки, дадени на телефон +359/ 087 8946 146 или на електронна поща marketing@phytoenjoy.eu  .

        При поръчки за доставки извън територията на Република България, доставката се извършва с Български пощи. Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация извън страната е до 14 - 28 работни дни, от деня, в който е направена поръчката.

       Цената, която СиК Къмпани ООД изисква за такава доставка  зависи от обема на поръчката и от точната международна дестинация. Цената на поръчката и доставката се предплащат. Предоставяме списък с информация за цена на кг. и страни по зони. За сега изчислението на транспорта става индивидуално, като се свържете с нас, чрез КОНТАКТИ или посочен тел. за обратна връзка.

       СиК Къмпани ООД не изпълнява поръчки с наложен платеж извън и на територията на България.

Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини:

 •        Липса на наличност на поръчаната стока;
 •        Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя.

Цени и начин на плащане

 •       Крайната цена на поръчката представлява общата сума от цените на всички поръчани продукти, с включена цена на доставка, посочена самостоятелно.
 •       Всички цени са в левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. 

Начините на плащане, които се приемат, са следните:

 •      По банков път – При избор на начин на плащане „по банков път” при заявяване на поръчката от Потребителя, се създава поръчка с номер, както и му се издава проформа фактура, на базата на която, той може да заплати. Потребителят извършва банков превод по сметка на СиК Къмпани ООД, като посочва номера на поръчката/ проформата, като основание за превода. Валидността на поръчката е 10 дни.
 •      С кредитна / дебитна карта - При плащане с банкова карта Потребителят се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на PayPal, където въвежда данните за своята банкова карта и извършва дължимото плащане.
 •       Наложен Платеж- валиден само за територията на Република Бългагия.

      Закупената стока се изпраща след извършване на заплащането. СиК Къмпани ООД не изисква и не получава никакви допълнителни такси, без значение от начина на плащане. Всички начислени такси, извън обявената от СиК Къмпани ООД стойност на поръчката и доставката са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка/посредник.

      СиК Къмпани ООД не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително номер на карта, тъй като същите са обработени само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.

      Банковите карти, с които можете да направите on-line разплащане са: MasterCard, Maestro, Visa, V Pay, Visa Electron и карти с логото на Борика. Моля, проверете също така, дали Вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет.

      Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

      Данните, които клиентът трябва да попълни за плащане с карта са:

 • Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес).
 • Данни за идентификация За идентифицирането Ви, като картодържател, платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за идентификация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от Вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана Ви ще се появи страница където трябва да въведете Вашата парола. Валутата на транзакциите (тази, която се въвежда в платежната страница при покупка) е Български лев.

НАЧИН, СРОК и ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Начините на доставка, предлагани от СиК Къмпани ООД са следните:

 • Доставка с куриерска фирма ЕКОН И СПИДИ.
 • Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е от 2 до 14 работни дни, от деня, в който е направена поръчката.
 • Цени и условия за доставка с куриерските фирми се изчисляват на момента, преди завършване на поръчката.
 • Доставката на Вашата поръчка се извършва с избраната от Вас куриерска фирма на указания от Вас адрес или от техен офис, всеки делничен ден от 9.00 до 17.30 часа, както и събота до 13.30 часа.
 • Доставки не се извършват в неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове.
 • Доставка с куриерска фирма Български пощи - за поръчки извън България. Срокът на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е от 14 до 28 работни дни, от деня, в който е направена поръчката/получено е потвърдено заплащане. Цената, която СиК Къмпани ООД изисква е в зависимост от обема/тежестта на пратката/ и зоната в която се намира крайната дестинация. Стойността на поръчката и доставката се предплащат.
 • За момента доставката извън България, се уточнява между дружеството и клиента на и-мейл: info@phytoenjoy.eu
 • В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, СиК Къмпани ООД се задължава да уведоми Потребителя за това и да посочи нова дата на доставка.

Право на потребителите по ЗЗП за отказ от договора.

Условия за упражняване:

 • Потребителят може да откаже поръчката си преди тя да бъде подготвена за доставка, чрез куриер или доставена на адреса, посочен от Потребителя - чрез  писмено изявление на info@phytoenjoy.eu
 • Потребителят има право да откаже поръчката, когато;

                                   -  е повредена по време на доставката,

без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща, каквито и да е разходи, като сигнализира за това в период от 24-часа след получаване на поръчката от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя.

 •         Потребителя има право да върне поръчката или част от нея след получаването и, без да посочва причина, в срок от 14 дни, като в този случай ще заплати пълната стойност на транспорта, която ще бъде извадена от стойността на заплатената от него стойност за продукта/тите.
 •         Когато потребителят упражни правото си на отказ от поръчката или част от нея, потребителят трябва да ни изпрати и предаде стоките обратно във вида, в който ги е получил, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят ни е съобщил за решението си да се откаже. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или ни предаде стоките обратно, преди изтичането на 14-дневния срок. 
 •        За да упражни правото си на отказ, потребителят изпраща по електронен път на недвусмислено изявление (посочвайки номер на фактура, трите имена и тел. за връзка), на и-мейл info@phytoenjoy.eu  .
 •        Счита се, че Потребителят е упражнил правото си на отказ, ако ни е изпратил съобщение за упражняване на правото си на отказ преди изтичането на посочения по – горе срок.
 •         В случай, че Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора, Потребителят трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка, с ненарушена цялост и неизползвана, така че да не се намалява стойността и.
 •         При неизпълнение на тези условия, СиК Къмпани ООД запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.
 •         В случай, че Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора, СиК Къмпани ООД възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 30-дневен срок, чрез банков превод. 

Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.

Потребителят няма право на отказ от договора в случаите на:

    - доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;

    - за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

Във всички случаи (преди да предприемете каквато и да е стъпка за отказ на поръчката), ви препоръчваме да се свържете с нас на тел. +359/8789 46146.