За нас

Бъдете здрави!
Здравето, е отговорност на всеки един от нас!
 

Благодарим Ви за указаното доверие!

За нас S&K Company Ltd. , всеки един от Вас, нашите клиенти е специален и може да получи индивидуални препоръки относно продуктите ни на ел.поща: info@phytoenjoy.eu или тел. 0878 946 146, както и да споделите опита си с тях в нашия блог, защото Вашето мнение ще ни помогне да подобрим нашата работа и услуги.

Зад продуктите, които Ви представяме, стоят професионалисти с дългогодишен опит и традиции във Фитотерапията, Озонотерапията и Нутрикозметиката. Лаборатории, винаги в крак с новостите и иновациите в световен мащаб. За всяка една от тях, можете да прочетете на съответната категория и марка с продукти, които представя и e отговорнa.

Целта е да споделим нашия опит и да Ви помогнем да изберете най-подходящия продукт с индивидуална консултация. Да работим върху това, продуктите да бъдат разбрани и използвани правилно и адекватно.
 Хранителни добавки за третиране на различни патологии или просто поддържане на добро емоционално и физическо здраве от детска възраст до дълбока старост.
      След дългогодишна практика и упорита работа в Испания и Португалия, ние решихме да представим и на българския пазар, едни от най-добрите и иновативни продукти от този регион на Европа.

S&K Company Ltd., е млада компания с основна дейност, внос и дистрибуция на хранителни добавки, натурална козметика и иновативни продукти за бита и медицината, които уважават околната среда и се грижат за нашето здраве.

Бъдете здрави!