МЕНЮ
Количка

Блог

24 апр. 0 648
Озонотерапия и УелнесОзонотерапията не е запазена само за хора с различни патологии, а може да бъде от голям интерес за здрави хора, които искат да поддържат здраво тяло и добро качество на живот, да се възстановят по-бързо от нараняване или заболява..
24 апр. 0 299
Озонотерапия при болки в гърба (цервикална, дорзална, лумбална)Всички пациенти, които имат лумбална, цервикална или дорзална болка, могат да бъдат лекувани, чрез паравертебрални инфилтрации с озон.В някои случаи болката в кръста се появява като резул..
Aleksandrova Kamelia 27 апр. 1 880
Озонотерапия при Дискова Херния Озонотерапията, прилагана под формата на перкутанна дисколиза с озон при лечение на дискова херния, е минимално инвазивна техника, която се основава на инжектиране на озон (по-точно O2-O3) на нивото на увредения диск...
Aleksandrova Kamelia 27 апр. 0 329
Озонотерапия при остеоартрит на коляното и тазобедрената ставаИнтраартикуларната озонотерапия, благодарение на нейното аналгетично и противовъзпалително действие, постига добри резултати както при лечението на остеоартрит на коляното, така и на тазоб..
Aleksandrova Kamelia 27 апр. 0 456
Озонотерапия при рецидивиращ вулвовагинитИнтравагиналната озонотерапия е форма на приложение в случаи на рецидивиращ  и резистентен на обичайното медицинско лечение вулвовагинит.Начинът на приложение е интравагинален. С помощта на катетър пристъпваме..
Aleksandrova Kamelia 27 апр. 0 321
Озонотерапия при Фибромиалгия и Синдром на Хронична УмораЛечението с Озонотерапия може да помогне и при двете заболявания, тъй като както при фибромиалгията, така и при синдрома на хронична умора, умората или отпадналостта  са един от най-инвалидиращ..
Aleksandrova Kamelia 04 апр. 0 283
Озонотерапия при Последствия от ПолиомиелитИнтраартикуларната озонотерапия, благодарение на нейното аналгетично и противовъзпалително действие, постига добри резултати при лечението на остеоартикуларни проблеми, които много често се срещат при хора, ..
Aleksandrova Kamelia 28 апр. 0 465
Озонотерапия при Язви и Забавено Зарастване В случаите на забавено заздравяване, независимо от етиологията (причината), лечението ще бъде локално (местно). Необходимо е да се създаде затворена система, която се постига с помощта на тефлонова торба,..
Показани 1 от 8 | 16 (2 Страници)